Hopp til innholdet
Forrige artikkel
Leser nå:
Trene Hjemme? En Introduksjon til Hjemmetrening
Neste artikkel

Trene Hjemme? En Introduksjon til Hjemmetrening

Trene hjemme? En introduksjon til Hjemmetrening

Trene Hjemme? Her kommer vi med våre tips til hva slags utstyr du trenger for å skape din egen «oase» hjemme hos deg selv, enten i stuen eller i et eget dedikert treningsrom. Hjemmetrening har aldri vært enklere med dagens utvalg av plassbesparende og funksjonelt treningsutstyr.

Først og fremst har hjemmetrening mange fordeler – du sparer tid og setter premisser for din egen aktive hverdag. Dersom du har et kontor eller et ekstra soverom, er det et perfekt utgangspunkt for å lage et eget treningsrom. Likevel er stuen også et fullgodt alternativ for de aller fleste, det viktigste er å velge treningsutstyr som er praktisk i bruk.

Hjemmetrening – hva slag utstyr har jeg behov for?

Utgangspunktet er at behovet for treningsutstyr er relativt begrenset, ettersom du kan gjøre en rekke øvelser med et lite utvalg nøkkel-utstyr. For å få optimal effekt av treningen, kan det likevel være fornuftig å investere i noe treningsutstyr som gjør treningen til en lek. Det viktigste er ikke å kjøpe alt på en gang – men starte smått og heller utvide sortimentet når man finner ut hva man har behov for.

Treningsmatte:

En treningsmatte er et «must» i ethvert hjemmegym. Det er et supert underlag til de aller fleste treningsøvelser, både med tanke på styrketrening, balanse, koordinasjon og eventuelt yoga. Det bidrar også til å dempe belastningen (og potensielt skader) på gulvet i stuen eller på treningsrommet. SportyLiving tilbyr en rekke ulike matter, hvor de fleste er svært allsidige og funksjonelle.

Minibands og treningsstrikk:

Små elastiske treningsbånd er svært allsidig og funksjonelt treningsutstyr som gir deg mange muligheter når det kommer til øvelser. De er utmerket egnet til å aktivere musklene under oppvarming, eller å gi ekstra belastning i selve treningsøkten. Dette utstyret er også enkelt å ta med seg på farten, enten det er på reise eller om du skal på hytta.

Kettlebell:

En kettlebell er alt du trenger for å trene hele kroppen, alt fra kjernemuskulatur til styrke- og kondisjonstrening. Vi har et bredt utvalg av kettlebells med ulik tyngde.

Balanseball:

En balanseball kan brukes til trening av kjerne og balanse, men ikke minst oppvarming og uttøying av kroppen. Det er en svært allsidig måte å trene og aktivere spesifikke muskler i kroppen.

Hoppetau:

Hoppetau er en svært effektiv måte å aktivere store deler av kroppen, og man kan få en god treningsøkt på kort tid. Med et hoppetau kan trene både koordinasjon og utholdenhet, og forbrenne store mengder kalorier på kort tid.

SportyLiving tilbyr ALT du trenger til hjemmetreningen. Vi har fokus på kvalitet og plassbesparende utstyr, som er praktisk i en travel hverdag. Vi ønsker å bidra til en mer aktiv hverdag – og gjøre hjemmetrening enklere for folk flest.

Handlevogn

Lukk

Handlevognen din er tom.

Begynn å handle

Velg alternativer

Lukk