Hopp til innholdet
Leser nå:
Hvorfor er kettlebells så populært? SportyLiving forteller deg hvorfor
Neste artikkel

Hvorfor er kettlebells så populært? SportyLiving forteller deg hvorfor

Har du planer om å kickstarte treningen innenfor HIIT eller cross-fit i 2024? Da har du sikkert hørt om det populære treningsredskapet "kettlebells". Kettlebells er et allsidig og effektivt treningsverktøy, som kan brukes til en rekke ulike treningsformer. Med sitt unike form og design, muliggjør kettlebells et bredt spekter av øvelser som retter seg mot flere muskelgrupper samtidig.

Med kettlebells kan du trene styrke, kondisjon, kjernemuskulatur, utholdenhet og balanse med kun et redskap. Aldri før har det vært enklere å få gjennomført en effektiv treningsøkt for hele kroppen. Øvelser som knebøy, utfall og støt er noen av de mest populære blant kettlebells-entusiastene. 


Øvelser med kettlebells aktiverer kjernemuskulaturen, bygger styrke og forbedrer koordinasjon og balanse. Enten du nettopp har startet, eller en erfaren treningsentusiast, kan det å inkludere kettlebells i treningen hjelpe deg med å nå dine treningsmål og ta treningen til neste nivå. Utforsk disse fordelene selv, og oppdag hvorfor dette har blitt et svært populært valg blant treningsentusiaster over hele verden.

SportyLiving har et bredt utvalg av Kettlebells Competition, i tyngder fra 4 kg til 48 kg. Se utvalget her.

Handlevogn

Lukk

Handlevognen din er tom.

Begynn å handle

Velg alternativer

Lukk