Hopp til innholdet
Forrige artikkel
Leser nå:
SportyLiving: Brun uten sol? Betakaroten kan bli din nye bestevenn
Neste artikkel

SportyLiving: Brun uten sol? Betakaroten kan bli din nye bestevenn

Ønsker du å bli brun uten sol? Betakaroten er en naturlig karotenoid og forløper til vitamin A. Den finnes naturlig i en rekke frukter og grønnsaker som gulrot, søtpotet, aprikos og spinat. Betakaroten er kjent for å ha en rekke helsefordeler, inkludert å beskytte mot oksidativt stress, støtte hudpigmentering og immunsystemet.

Produktet "Betakaroten" inneholder en rekke ingredienser som kan bidra til disse helsefordelene. Nattlysolje, som er en av hovedingrediensene, inneholder gammalinolensyre, som er en type omega-6-fettsyre som kan bidra til å støtte sunn hud og hormonbalanse.

Fløyelsblomst-ekstraktet i produktet inneholder lutein og zeaxanthin, to karotenoider som kan bidra til å beskytte øynene mot skade fra oksidativt stress og UV-stråling. Disse næringsstoffene kan også bidra til å støtte synsskarphet og redusere risikoen for øyesykdommer som grå stær og aldersrelatert makuladegenerasjon.

Betakaroten i produktet er en forløper til vitamin A, som er nødvendig for sunn vekst og utvikling, samt en rekke kroppsfunksjoner, inkludert syn, immunforsvar og reproduksjon.

Boghvetekstraktet i produktet inneholder en rekke næringsstoffer, inkludert flavonoider og lignaner, som kan bidra til å støtte hjertehelsen og redusere betennelse i kroppen.

Hyaluronsyre, som også finnes i produktet, er en naturlig forekommende substans i kroppen som kan bidra til å holde huden hydrert og elastisk.

Vitamin E, sink, kobber og vitamin D er også inkludert i produktet og kan bidra til å støtte en rekke kroppsfunksjoner, inkludert immunforsvaret og helsen til hud, hår og negler.

Sammen kan disse ingrediensene i produktet "Betakaroten" gi en rekke helsefordeler, inkludert å beskytte mot oksidativt stress, støtte sunn hud, øyne og immunsystem, samt redusere risikoen for hjertesykdom og betennelse i kroppen. Kjøp her hos SportyLiving. 

Handlevogn

Lukk

Handlevognen din er tom.

Begynn å handle

Velg alternativer

Lukk