Hopp til innholdet
Forrige artikkel
Leser nå:
Kald på tur? Varmevest, Varmevotter og Varmesåler er Løsningen
Neste artikkel

Kald på tur? Varmevest, Varmevotter og Varmesåler er Løsningen

Et nordisk klima kan by på utfordringer når det kommer til temperatur og skiftende værforhold, både for store og små. I Norge er vi vandt til lave temperaturer og en lang, kald, vinter. Likevel er vi et folkeslag som er glad i å være ute i frisk luft, og gå turer i skog og fjell. Vi er også glad i idrett og delta på ulike arrangement, selv om det er minusgrader ute. 

Mange skulle nok ønske at de hadde vært mer ute i frisk luft, særlig når vinter og mørketiden kommer å tar oss. Kanskje den største utfordringen er knyttet til nettopp kulde, og hvordan vi håndterer den. De aller fleste misliker å fryse og være kald, og unngår derfor å utsette seg for slike situasjoner.

Nå har det kommet en revolusjonerende løsning på problemet med å være kald på tur. Batteridrevne varmeplagg er noe som kan gjøre hverdagen og fritiden, enda enklere. Ikke minst kan det gjøre friluftslivet til en enda mer positiv opplevelse, for både store og små. 

Enten det er varmevotter, varmevest, varmegenser eller varmesåler, så finnes det løsninger for å takle lave temperaturer og kulde. Si farvell til kalde hender, frosne føtter og en kald kropp. Si hei til varmeplagg fra Heat Experience. SportyLiving tilbyr et bredt utvalg av varmeplagg for store og små, enten du er en rutinert fjellrev eller bare liker å være ute i frisk luft. Sjekk ut vårt utvalg her

Handlevogn

Lukk

Handlevognen din er tom.

Begynn å handle

Velg alternativer

Lukk