Hopp til innholdet
Forrige artikkel
Leser nå:
Hvorfor bør du investere i en massasjepistol?
Neste artikkel

Hvorfor bør du investere i en massasjepistol?

Enten du er en mosjonist eller en aktiv idrettsutøver, så kan du med fordel bruke en massasjepistol som en del av din treningsrutine. En massasjepistol er på mange måter en "personlig massør", som du kan ta med deg hvor enn du går. Den er enkel å oppbevare og ta med seg på reise, og kan brukes både før og etter trening. 

Før trening kan massasjepistolen bidra til forbedret oppvarming av muskler og ledd, mens etter trening kan den bidra til mer effektiv restitusjon. Effektiv trening krever effektiv restitusjon - nettopp derfor kan dette bli din nye bestevenn. 

En massasjepistol kan være et utmerket supplement, uavhengig av type aktivtet du driver med til vanlig. Enten du driver med breddeidrett, løping, styrketrening eller bare sykler til jobben, kan dette gi avlastningen dine muskler og ledd trenger. På denne måten slipper du å bli hemmet av såre muskler og stive ledd i lang tid etter gjennomført treningsøkt. 

Ikke minst kan den brukes til massasje, enten på deg selv eller andre. Ofte kommer de ulike typene massasjepistoler med flere forskjellige massasjehoder - som på hver sin måte kan stimulere på ulikt vis. Noen fokuserer på "deep tissue" massasje, mens andre tar for seg et større område på en gang. 

Ofte er det de store muskelgruppene som får kjørt seg mest under trening, og det kan derfor være hensiktsmessig å starte med å bruke massasjepistolen nettopp der. En annen viktig funksjon de fleste massasjepistoler har, er muligheten til å justere intensiteten på massasjen. Dette gir deg kontroll over styrken på massasjen - og hvor "røff" behandling du ønsker på dine muskler og ledd. 

SportyLiving har et bredt utvalg av massasjepistoler, og vi er sikre på at du finner din nye favoritt her hos oss!

 

Handlevogn

Lukk

Handlevognen din er tom.

Begynn å handle

Velg alternativer

Lukk