Personvern

Vi vet at du som kunde er opptatt av at vi i SportyLiving behandler personopplysningene dine på en betryggende måte. Under følger en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer disse opplysningene.

Når du handler hos SportyLiving oppbevarer vi blant annet navnet, adressen og e-postadressen din. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt å kunne kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen din. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. På «Min side» får du tilgang til lagret informasjon om deg, samt mulighet for å endre opplysningene.

Vi har ansvar for at de personopplysninger som oppgis i forbindelse med et kjøp behandles i samsvar med personopplysningsloven. Gjennom kjøpsavtalen samtykker du i at dine opplysninger oppbevares for å kunne behandle din kjøpsordre og gjennomføre kjøpet, tilrettelegge for framtidige kjøp, oppdatere ordrestatus, samt for utsending av tilbud.

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

SportyLiving selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Vi tilbyr diverse nyhetsbrev til våre kunder. Det er frivillig å motta dette og man må selv melde seg på ved å bruke registreringsskjema på våre nettsider. På «Min Side» kan du enkelt melde deg av når som helst.

Ved gjennomført handel hos SportyLiving etter å ha klikket på en av våre Google-annonser,  plasseres det en informasjonskapsel generert fra Google på din datamaskin. Denne kapselen brukes av vår markedsføringsavdeling for å kunne analysere hvor trafikken vår kommer fra. Vær oppmerksom på at informasjonskapselen utløper etter 30 dager.